top of page

Talk

Public·718 members

Julia Filatova
Julia Filatova

Need advice on photoshoot locations in Dubai (avoiding the usual tourist traps)

Hey everyone! I’m planning a trip to Dubai next month for my 5th anniversary. I really want to do a surprise photoshoot for my wife, but I’m struggling with the vibe.

I’ve seen a thousand photos near the Burj Khalifa, and honestly, it feels a bit cliché now. Does anyone know some "hidden gems" or more authentic spots that look good on camera? Also, if you’ve hired someone locally before, how did you handle the booking? I’m a bit nervous about ghosting or getting someone who just uses basic presets. Thanks in advance!

30 Views
voocccie
voocccie
Mar 12

Ahoj všichni! Poté, co jsem viděl zmínku o capospin v diskusi o hrách, jsem si udělal čas a osobně si tuto stránku prohlédl. Design byl přehledný a sekce her byly prakticky seskupeny. Přepínání mezi živými stoly a automaty bylo plynulé a načítání stabilní. Také jsem shledal vysvětlení propagačních podmínek jasným a srozumitelným. Základní funkce účtu fungovaly podle očekávání, což přispělo k pocitu spolehlivosti. Celkový dojem byl klidný, neutrální a vhodný pro příležitostné hraní.

Edited

Members

bottom of page